Клей для термопістолету. Купити стержні.

Щоб отримати надійне з'єднання різних матеріалів необхідно використовувати клей для термопістолета. Для того щоб склеюванні поверхні відрізнялися своєю довговічністю потрібно правильно підібрати стержні для термопістолета, так як їх якість впливає на зчеплення з'єднувальних поверхонь.

 

Важливо знати, що клейовий стержень для клейового пістолета потрібно розігрівати 3-5 хвилин, щоб клей в пістолеті розплавився і перейшов у текучу форму. Після чого його можна наносити на склеювану поверхню. Охолодження клею відбувається швидко, тому поверхні потрібно фіксувати, поки клей не охолов, і не перейшов у свою початкову тверду форму.

 

Клей для термопістолета призначений для використання при склеюванні тканин, пластику, дерева, елементів з металу, картону, поліетилену, поліпропілену, ДСП, ДВП, ламінованих плит, склеювання картонних коробок.

 

Для нанесення клею Термолан Україна рекомендує використовувати пістолети професійного рівня, які призначені для тривалої багатогодинної експлуатації. Крім того для більш зручного і практичного нанесення професійні клейові пістолети дозволяють змінювати форсунки, що впливає на товщину нанесення і кількість ліній клею. Швидкість нанесення клею залежить від фізичних зусиль, які додаються до курка.

 

Клей для клейового пістолета не підходить в тих випадках якщо потрібно склеїти штукатурку, бетон, деякі тканини та полівінілхлорид.

 

Використання стержнів для клейового пістолета вимагає дотримання техніки безпеки: працювати потрібно в провітрюваних приміщеннях, а також потрібно уникати попадання розплавленого клею на шкірні поверхні, так як робоча температура може становити 150 ºС.

 

 

Термоклей для клейового пістолета знайшов своє широке застосування завдяки своїм перевагам, а саме:

- Універсальний при застосуванні.

- Швидко сохне.

- Нешкідливий.

- Має певну ступінь водостійкості.

- Зручний при транспортуванні та зберіганні.

 

Стержні для термопістолета можна купити як в інтернеті так і в спеціалізованих магазинах, але краще купувати у офіційного представника компанії виробника, так в останньому випадку покупець отримає клей за привабливою ціною і з гарантією того, що клей для термопістолету буде нетоксичний і виготовлений без застосування шкідливих розчинників , що підтверджується висновком санітарно - епідеміологічної службою про сфери застосування в харчовій промисловості.

 

Якщо Ви хочете придбати якісний і нешкідливий клей для термопистолета за оптовою ціною достатньо зателефонувати або замовити зворотний дзвінок.

Щоб купити клей для термопистолета звертайтеся 067-324-04-39 до наших фахівців, ми запропонуємо стержні для термопістолета які надійно і міцно склеять Ваші матеріали.

 

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: