28 відповідей по термоклею, які Ви не знали.

Який термоклей краще - відповідь на це питання залежить, для яких цілей ви збираєтеся його використовувати, щоб визначитися перейдіть за посиланням.

Термоклей який сорт краще - у термоклея відсутня сортність, простіше кажучи якщо Вам пропонують клей другого сорту, то це не термоклей.

Який термоклей вибрати - для вибору потрібно чітко уявляти, що ви хочете їм клеїти, і з огляду на це підбирати відповідно до заданих параметрів: робоча температура, адгезія, коагезія, в'язкість клею, відкритий час.

Яку температуру витримує термоклей - залежить від виду клею. Деякі мають термостійкість 60ºС, деякі витримують температуру більше 150 ºС.

Чим гарний термоклей - він має такі переваги: ​​швидка швидкість склеювання, не потрібно сушильне устаткування, стійкий до впливу води, нетоксичний, тривалий термін зберігання.

Чим видалити старий термоклей - для видалення термоклею використовують очищувач Sanywax. Він являє собою прозору рідину з незначним цитрусовим запахом. Щільність 0.834-0.85 г / смᵌ, точка кипіння (а 5mmHg): 176 ° C.

Чим можна зняти термоклей - для зняття термоклею скористайтеся очищувачем Sanywax.

Що клеїть термоклей - даний вид клею чудово поєднує папір, картон, метал, дерево, кераміку, поролон, пінопласт, поліпропілен, поліетилен та ін. матеріали.

Для чого потрібен термоклей - його застосовують для з'єднання різних матеріалів, де потрібне швидке і економне склеювання.

Термоклей що можна клеїти - їм можна ефективно склеювати картон, папір, метал, дерево, кераміку, поролон, поліпропілен, пінопласт, поліетилен та ін. матеріали.

Термоклей як користуватися - для того щоб користуватися даним видом клею, необхідно обладнання для розплавлення термоклею. Для цього використовують клейові пістолети або клейові станції.

Як правильно наносити термоклей - термоклей наноситься за допомогою термопістолетів із використанням форсунок, які виключають протікання клею і робить нанесення зручним і практичним, або за допомогою клейових станцій в автоматичному режимі.

Термоклей як клеїти - для склеювання поверхонь скористайтеся клейовими стержнями і термопістолетом.

Термоклей скільки градусів - залежить від клею, температура розм'якшення може коливатися від 65 ºС і до понад 150 ºС.

На скільки міцний термоклей - відповідь на це питання залежить від поверхонь, що склеюються і умов експлуатації, але в будь-якому випадку потрібно тестувати.

Скільки коштує термоклей - ціна на термоклей залежить від виду клею і обсягу закупівлі, а оскільки товар імпортний ще й від валютного курсу.

Термоклей скільки сохне - час зв'язування може коливатися від 1 і до 300 секунд.

Скільки застигає термоклей - час застигання клею від 1 до 300 секунд.

Скільки зберігається термоклей - термін зберігання від двох до трьох років.

Де використовується термоклей - даний вид клею знайшов своє застосування при виготовленні упаковки, приклеювання етикетки, виготовлення повітряних фільтрів, памперсів, рукоділлі, ремонтних роботах.

Чому термоклей не клеїть - можливо Ви наносите термоклей на силіконову поверхню, або ж він не правильно підібраний і не призначений для склеювання даного виду поверхонь.

Чому термоклей сам біжить - таке може бути в результаті неправильно підібраної форсунки або ж вона неякісна і не захищає від протікання клею.

Чому термоклей не тримає - швидше за все він неправильно підібраний, для уникнення подібних ситуацій необхідно проводити попереднє тестування. Звертайтеся до нас, ми допоможемо правильно підібрати термоклей.

Чому термоклей тягнеться - дуже часто при роботі з термопистолетом можна спостерігати тягнуться нитки, це пов'язано з тим, що термоклей складається із полімерів. Дайте цим ниткам охолонути і потім просто видаліть.

Чи потрібно міняти термоклей - якщо він Вас влаштовує, то необхідності по його заміні немає.

Що таке термоклей - являє собою спеціальну плавку композицію, що не містить розчиників, на основі синтетичних каучуків (полімерів).

При скількох градусах плавити термоклей - залежить від клею, зазвичай від 110 до 140 ºС.

 

Залишилися питання звертайтеся до нас 067-324-04-39.

Разом ми знайдемо найкраще рішення для Вашої компанії.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: