Чим замінити скотч?

Скотч знайшов своє застосування, як в побуті так і на виробництві. Він являє собою полімерну плівку здатну до адгезії, як правило, на зовнішню сторону цієї стрічки наноситься клейка речовина. Іноді клей наносять на дві сторони, тоді такий скотч називається двостороннім. Завдяки клеючій стороні він вільно фіксується практично на будь-яку поверхню - папір, картон, скло, пластик, метал та ін. Використання скотча спрощує фасовку, пакування, заклеювання картонних ящиків. Однак така упаковка не відрізняється високою міцністю.

 

Скотч відрізняється товщиною стрічки, а відповідно і сферою застосування, так клейка стрічка товщиною 38 мкм застосовується для побутових цілей, 40 - 45 мкм для упаковки продукції, 47-45 мм для склеювання коробок із гофрокартону, 72-75 мм для упаковки коробок з товстими стінками .

Колір скотча може бути прозорим, коричневим, жовтим, чорним, сріблястим, і ін.

Також на клейкій стрічці можливо надрукувати логотип компанії, тоді такий скотч називається брендованим. Для нанесення логотипу використовують два способи: межслоевой і поверхневий. Поверхневий метод використовується при невеликих тиражах і зображення наноситься вже на готовий скотч. Межслоевой метод використовується при великих тиражах і здійснюється безпосередньо при виготовленні скотча.

 

Для виготовлення скотча використовують термоклей із залишковою липкістю. Особливістю термоплавких клеїв PSA є те, що після склеювання вони залишаються липкими і гнучкими, і не тверднуть. Нанесений клей на стрічку зберігає свою липкість і адгезивні якості, навіть після кількох з'єднань і розривів. До складу клею PSA входять силіконові з'єднання, акрилові полімери та синтетичні каучуки. Також для поліпшення властивостей клею (термо і морозостійкості, липкості) додають наповнювачі, спеціальні смоли, антиоксиданти і пластифікатори.

 

Термоклей із залишковою клейкістю, які використовуються при виготовленні скотча, мають наступні переваги:

- зберігається залишкова адгезія

- не токсичні

- стійкістю до перепаду температур від -30 ° С до + 90 ° С.

При упаковці картонних коробок дуже часто використовують скотч, так як дане рішення є простим, але не найкращим, оскільки скотч не може забезпечити достатню міцність і економічність. Для заміни скотчу одним з інноваційних рішень в сфері пакування продукції є використання термоклею. Для його нанесення застосовують термопістолети і універсальні клея в стержнях. В результаті використання клеїв-розплавів збільшується продуктивність роботи, а швидкість виготовлення упаковки зростає.

Форсунки для клейових пістолетів забезпечують комфортне і зручне нанесення клею на поверхню, що склеюється.

Упаковка, склеєна з допомогою клейових стержнів, характеризується своєю високою міцністю і надійністю. Крім того естетичний вигляд упаковки при заклеюванні з використанням термоклею, краще упаковки заклеєною скотчем, а гарна і акуратна упаковка це значний іміджевий плюс, компанії виробника продукції. Відео по заміні скотча термоклеєм дивіться нижче.

 

Для отримання консультації з вибору термоклея для заклеювання картонної упаковки звертайтеся до нас.

Разом ми знайдемо найкраще рішення для Вашої компанії.

 

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: