Картонні коробки

Картонні коробки є одним з найбільш затребуваних видів упаковки. Адже якісна упаковка може збільшувати продажі, крім того забезпечувати доставку товару від продавця до покупця у неушкодженому вигляді. А це є одним із основних умов для досягнення успіху в бізнесі. Коробки, що розвалюється при транспортуванні, наносять непоправної шкоди іміджу компанії. Тому, якщо у Вас основна мета бути успішними в сфері торгівлі, потрібно намагатися здійснити позитивний вплив на клієнтів. Оригінальна пакувальна коробка - чудовий спосіб виділитися і просунути свій бренд на ринку. Ставлячись до упаковки як до чогось вторинного, Ви втрачаєте можливість по ефективному використанню цього маркетингового інструменту.

Пакувальні матеріали у вигляді коробок з картону відповідають всім критеріям практичності та універсальності. Картон - універсальний матеріал для виготовлення привабливої та сучасної упаковки. Він має, як правило рослинне походження і виготовляється з макулатури, бурої деревинної маси, сульфатної целюлози і напівцелюлози, у вигляді листів.

Упаковка з картону в корпоративному виконанні здійснює наступний вплив на клієнта:

1. Покращує впізнаваність фірми.

2. Збільшує лояльність до фірми.

3. Якісна упаковка, підказує споживачеві що всередині знаходиться якісний товар.

4. Практична упаковка не викидається, а використовується повторно вже споживачем, продовжуючи рекламувати Ваш товар.

5. І найголовніше збільшує продажі, що є кінцевою метою будь-якого виробника.

 

При виготовленні упаковки виникає питання про вибір клею:

Існують клея на водній основі, даний вид клею можливо виготовити своїми силами, проте він має істотні недоліки - обмежена сфера застосування, а також тривалий час по з'єднанню матеріалів. При цьому упаковка, виготовлена ​​із застосуванням даного виду клею, не відрізнятиметься особливою міцністю.

Клей ПВА. Має дещо вищий рівень склеювання, і не вимагає додаткового сушильного обладнання. Одним із недоліків даного виду клею є те, що картонні коробки під впливом води будуть просто розвалюватися. І також дуже важливо берегти клей ПВА від морозів, так як руйнуються основні властивості продукту.

Термоклей є більш затребуваним і перспективним видом клею. Адгезів який змінює свій агрегатний стан під впливом температури. Термоклей в розплавленому стані наноситься плавними рухами на поврехню, що склеюється.

Для нанесення термоклею на картонну упаковку успішно використовують термопістолети. Застосування форсунок до клейових пістолетів створить умови по зручному і практичному нанесенню клею-розплаву на картонні поверхні, що склеюються. Пістолети мають спеціальну камеру для завантаження клеїв розплавів у формі штифтів (стрижнів) в діаметрі 11-11,5 мм, довжина стержнів від 20 до 30 см. Такі пістолети діють, в результаті натискання пальцями на курок.

Гарячий клей для коробок має такі переваги:

- Доступна ціна.

- Висока міцність клейового з'єднання

- Нетоксичний

- Не містить розчинників.

- Швидке склеювання

- Не потрібне сушильне устаткування

- Водостійкий.

 

Подарункові коробки, виготовлені із застосуванням термоклею мають акуратний і презентабельний вигляд і здатні вже на першому кроці до довгоочікуваного подарунка, порадувати свого одержувача.

Картонні коробки, склеєні за допомогою термоклею будуть міцними, довговічними і надійними, а головне нешкідливими, що є важливим фактором при виборі продукту. Коробка із картону відповідатиме всім сучасним вимогам, які висуваються споживачами до якісної упаковки.

 

Для отримання консультації з вибору термоклею для виготовлення картонної коробки звертайтеся до нас.

Разом ми знайдемо найкраще рішення для Вашої компанії.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: