Клейовий стержень

 

Дуже часто виникає необхідність в склеюванні різних матеріалів - міцно і швидко. Для цього як правило, використовують термоклей. Найбільшою популярністю користуються клейові стержні. Так наприклад:

 

Клейовий стержень 111 застосовується якщо потрібен клей з високою адгезією для приклеювання виробів з тканини, металу, кераміки, паперу та пластмаси.

 

Клейовий стержень 210 ефективно використовується для виготовлення різного упаковки з паперу, картону, дерева, ДВП, ДСП, тканини. Дуже добре підходить для склеювання різних деталей картонної упаковки. Також відмінно застосовується при склеюванні поролону і пластику.

 

Клейовий стержень 119 призначений для приклеювання тканин, дерева, кераміки, пластмаси, пластика і картону. Є універсальним і підходить для надійного склеювання різних елементів.

 

Клейовий стержень 220 використовується, якщо потрібно склеїти дерев'яні деталі, а також ДВП, ДСП і ламіновані плити. Знайшов своє застосування в столярному і меблевому виробництві. Також використовується при виготовленні іграшок і склеюванні прикрас, окремий меблевих елементів.

 

Для склеювання, клейовий стержень необхідно помістити в термопістолет включений мережу, почекати 3-5 хвилин поки клей розплавиться, і нанести на склеюється поверхню. І можна відразу з'єднувати матеріали, що склеюються, притиснути і почекати 30 секунд поки клей охолоне, після чого виробом вже можна користуватися.

 

Cтержень клейовий знайшов своє широке застосування завдяки своїм перевагам:

- Простий у використанні.

- Нешкідливий.

- Склеює широкий спектр матеріалів.

- Швидке склеювання.

- 100% твердий продукт.

 

Стержень клейовий, що пропонується нашою компанією, має наступні діаметр - 11 мм., і довжину 300 мм. Колір від прозорого до жовтого. Також можливо у нас придбати термопістолет професійного рівня для клейового стержня 11 мм, який забезпечить комфортне нанесення клею на поверхню, що склеюється.

 

Для того щоб купити клейовий стержень звертайтеся до наших фахівців 067-324-04-39 ми допоможемо підібрати клей під Ваші потреби, для надійного, міцного, а головне нешкідливого з'єднання, Ваших матеріалів.

 

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: