Клеї в блоках

Клей в блоках постійної липкості або залишкової липкості або як його ще називають «клей чутливий до тиску» користується величезною популярністю в наш час.

Цей клей в блоках дуже липкий і має необмежений відкритий час - це означає, що він може зв'язуватися (приклеюватися) з іншими матеріалами в будь-який час. Також цей клей зарекомендував себе своєю гнучкістю при низьких температурах в поєднанні з високою термостійкістю.

Даний тип клею в блоках використовують при наклеюванні поліпропіленових або паперових етикеток, у виробництві звуко- і теплоізоляційних матеріалів, клейкої стрічки, скотча.

Клея постійної клейкості відомі своєю еластичністю і мають високу здатність до розтягування, особливо це стосується приклеювання етикеток на ПЕТ - пляшки, що є важливим при розтягуванні поверхні пляшки, викликаної СО2.

На ринку представлені клея постійної клейкості в формі подушечок і блоків. Ці клея упаковуються в тонку плівку. Залежно від виробника клея, плівки бувають різного складу. Є плівки хімічний склад яких зроблений таким чином, щоб не впливати негативно на здатність клею-розплаву до склеювання. За рахунок того, що плівка повністю розплавляється в клеї і не залишає після себе відходів, даний вид упаковки є не тільки дуже зручним і економічним, але ще і екологічно чистим. Інший вид пленкі - не розплавляється.

Велику роль у виборі клею розплаву потрібно приділити методам, які застосовуються для виміру сили адгезії:

- міцність склеювання (міцність на відрив);

- метод петлі (вимір липкості);

- метод кульки (вимір липкості);

- опір плівки на зрушення;

- зрушення температури при якій втрачається зчеплення (температура втрати адгезії).

Існує кілька різновидів клеїв постійної клейкості для досягнення максимально потрібного ефекту. Наведемо найпоширеніші з них:

- клея в блоках із низькою в'язкістю використовуються для приклеювання поліпропіленових етикеток на ПЕТ-пляшки, скло, бляшані банки.

- клея в блоках із середньої вязкостью- так само використовується для приклеювання паперових етикеток на PET, PCV, PE. Також підходить для склеювання підсилювальної ручки до пакету.

- надміцні клея в блоках із високою адгезію (зчеплення, прилипання) підходять для склеювання жорстких і спінених пластикових поверхонь, для склеювання поліетиленових конвертів, для етикеток і стрічок на різній основі, для загального призначення в ламінуванні, для стабілізації палет

 

Для отримання консультації звертайтеся до нас 067-324-04-39.

Разом ми знайдемо найкраще рішення для Вашої компанії.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: