Гофрокартон. Гофротара. Клей для гофрокартону.

 

Гофрокартон - пакувальний матеріал, який знайшов своє широке застосування в промисловості. Завдяки своїй міцності, екологічності та доступної ціни, гофротара успішно завойовує ринок практичних упаковок різноманітної продукції.

Гофрокартон як правило складається з трьох шарів - два плоских шару картону, а між ними шар паперу в гофрованої формі, що значно покращує фізичні властивості такого матеріалу, як картон.

З гофрованого картону виробляють ящики, коробки, які використовуються для упаковки продукції: книг, взуття, запасних частин, ліків, кондитерських виробів, всіляких харчових продуктів.

Упаковка з гофрокартону перешкоджає попаданню вологи в середину, також додатково здійснює рекламу компанії, яка виготовила упаковану продукцію.

 

Для того щоб продукція в повній цілості була доставлена до споживача, необхідно забезпечити вироби міцною гофротарою, для цього потрібно при її виготовленні використовувати тільки якісний клей для гофрокартону, що забезпечать надійне з'єднання гофрованого картону, для того, щоб упаковка не розклеїлася при транспортуванні. Готова гофротара має наступний вигляд:

 

 

Гофрокартон виготовляється приклеюванням, за допомогою термоклею, гофри до картону.

 

Клей розплав використовується для міцного з'єднання окремих елементів гофротари після фальцювання, а також для заклеювання клапану ящика.

Використання термоклею при виготовленні упаковки з гофрокартону обумовлено наступними його перевагами:

- Швидко і міцно склеює ящики.

- Екологічно безпечний і нетоксичний.

- Не потрібно сушильного обладнання.

- Тривалий термін зберігання.

- Водостійкий.

 

Крім того клей для гофрокартону дає можливість вдруге переробляти гофровану тару, при цьому забезпечуючи міцний клейовий шов упаковки.

 

Для зручного нанесення термоклею використовуються термопістолети, для клею в стержнях і клейові станції, для клейових гранул.

 

Щоб підібрати якісний і нетоксичний клей для гофрокартону та обладнання по його нанесенню, звертайтеся до наших фахівців.

 

Разом ми знайдемо найкраще рішення для Вашої компанії 067-324-04-39.

 

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: