Клей в шифтах

Штифти або як їх ще називають «пальчиковий клей», являють собою стержні циліндричної форми, які розплавляються і наносяться за допомогою клейового пістолета, використовуються як в побутовій так і в промисловій сфері. Вони являють собою термопластичні полімери, які при кімнатній температурі тверді, але при використанні в клейовому обладнанні (ручних пістолетах) і при нагріванні до певної температури - перетворюються в розплавлену рідину.

Більшість з них напівпрозорі, білого або жовтого кольору, хоча бувають і винятки. Стержневий клей використовується для склеювання різних матеріалів, таких як: дерево, метал, тканина, кераміка, папір, шкіра, плитка, скло та ін. Саме завдяки можливості склеювати таку різноманітну кількість різних матеріалів, клейовий стержень користується великим попитом.

Оскільки застосування стержневого клею і склеювання компонентів здійснюється вручну, цей клей має більше відкритого часу для зв'язування, ніж гранульований клей-розплав або клей розплав в блоках (подушечках), який використовується в автоматичному обладнанні. Це дозволяє більше часу приділяти на збірку готового продукту. Відкритий час пальчикового клею становить від 5 до 50-ти секунд. Це залежить від індивідуального складу кожного виду.

Клейовий стержень так само дуже простий у використанні. Стержень вставляється в клейовий пістолет, після чого нагрівальний елемент пістолета для нанесення клею доводить його до потрібної температури і, власне, після цього клей готовий до застосування. Це є важливим чинником в тих роботах, де потрібна акуратність і витонченість (наприклад, виробництво сувенірних пакетів).

Для зручності покупця можна класифікувати клей за кольорами:

- Білий клей, як правило «універсальний», використовується при склеюванні упаковки, кабелів, пластмаси, кераміки, тканини.

- Жовтий - для пакувальних матеріалів, картону, паперу, дерева.

- Прозорий - при склеюванні скла, апаратури, ПВХ, тканини і металу.

- Чорний - для килимового покриття і шкіряних виробів, електросхем.

- Кольоровий (червоний, оранжевий, зелений), клей з блискітками - для сувенірної продукції.

Клейові стержні є надійним засобом, яке може склеїти практично будь-яку поверхню, а так же, використання якого не вимагає якихось особливих умінь і зусиль.

 

Для отримання консультації звертайтеся до нас 067-324-04-39.

Разом ми знайдемо найкраще рішення для Вашої компанії.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: