Клейова машина. Термоклейова система.

 

Термоклеєва станція серії ЄС знайшла своє ефективне застосування в пакувальній, фармацевтичній та харчовій промисловості. Завдяки інноваційним технологіям термоклеєва система являє собою зразок простоти і надійності у використанні. Відмінне рішення для економного витрати клею-розплаву при його нанесенні. Клейова машина оснащена багатофункціональним контролером.

 

Дана клейова машина розігріває термоплавкий клей (або аналогічні клеї) до тих пір, поки він в розігрітому контейнері не перейде із твердого стану в рідкий. Насос всмоктує клей під певному тиску через розігріті форсунки і перекачує його в те місце нанесення.

 

В резервуарі відбувається розплавлення термоплавкого клею або інших аналогічних речовин (інші матеріали можуть бути в формі гранул або блоків). Литий алюмінієвий резервуар покритий тефлоновим покриттям для запобігання утворенню відкладень вуглецю або кристалічних структур. Він оснащений системою нагріву, що працює на резисторах. Нагрівання резисторами управляється датчиком з мікро контролером, і він може бути запрограмований на температуру до 240 С.

 

Маніфольд розподіляє профільтрований термоплавкий клей між шлангами і пістолетами. Він виготовлений з алюмінію і встановлюється на нижній частині резервуара, внаслідок чого він непрямим чином може нагріватися від резисторів резервуара. Фільтри в маніфольді складаються з фільтруючих сіток основного і тонкого очищення для відділення кристалічних частинок і бруду, які можуть бути присутніми в клеї. Маніфольд оснащений 6 виходами для підключення шлангів для термоплавкого клею: три на передній панелі і три на задній частині.

 

Насос подає гарячий розплав або інше розплавлене речовина при певному рівні тиску від резервуара до субстрату (або до матеріалу, який склеюється). Розплав проходить через розподільний пристрій, фільтр, шланги та форсунки. Насосний агрегат складається з електроклапана, пневматичного циліндра і гідравлічного насоса подвійної дії з компенсатором тиску, необхідного для того, щоб уникнути падіння швидкості потоку, яке відбувається при зміні напрямку роботи насоса, що забезпечує максимальну рівномірність виходить потоку розплаву.

 

Даний елемент використовується для підвищення або зниження тиску, що показується індикатором тиску. Він регулюється в залежності від застосування. Він оснащений повітряним фільтром для запобігання попадання в машину забруднень.

 

 

Клейова машина серії ЄС має наступні переваги:

- Зручна візуальна панель управління.

- Великий беззвучний поршневий насос.

- Оператор системи надійно захищений.

- Спеціальний ущільнювальний резервуар, для зниження рівня забруднення.

- Трьох змінний програмований циферблат.

- Легкий доступ до електричної частини термоклейової станції.

- Автоматична система подачі з підвищеною безпекою.

- Окремі світлодіодні індикатори.

- Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс конфігураційного екрану.

- Універсальна установка, що по'єднує в собі простоту, ефективність і довговічність.

 

Наші фахівці допоможуть встановити та досягти максимальної ефективності роботи Вашої клейовий машини.

 

Також на складі є всі необхідні запасні частини до клейових станцій, що гарантує їх оперативну заміну.

 

Термоклейове обладнання відомого світового виробника Valco Melton S. L. U. (Іспанія), зарекомендувало себе тільки з позитивного боку.

 

Для отримання безкоштовної консультації звертайтеся 067-324-04-39, разом ми знайдемо найкраще рішення для Вашої компанії.

 

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: