Клейові пістолети, клей пістолети

Клейові пістолети знайшли своє застосування в різних сферах - як для використання у побуті так і на виробництві, та будівництві. Завдяки своїй універсальності і простоті у застусуванні, термопістолети витісняють скріплення матеріалів за допомогою цвяхів, шурупів, скотчу, та ниток.

Клей пістолети використовують для склеювання різних матеріалів: пластмаси, тканини, металу, паперу, картону, поролону, пінопласту, дерева та кераміки. Також відмінно за допомогою пістолетів для клею відбувається герметизація стиків, заповнюються монтажні шви, та з'єднання різних комунікацій. Простіші моделі знайшли своє застосування і в побуті, для приклеювання невеликих деталей при виготовленні Hand Made, в ритуальній сфері для виробництва атрибутики, а також для проведення ремонтних робіт, тоді коли необхідно швидке і надійне з'єднання.

 

Клейові пістолети мають наступні види:

Механічні ручні клей пістолети для стержнів.

Пістолети мають спеціальну камеру для розміщення термоклею в формі стержнів (штифтів), довжиною від 20 до 30 см. діаметром 11-11,5 мм. Щоб користуватися таким пістолетом необхідно здійснити натискання на курок, подаючи тим самим клейовий стержень в клейову камеру для розплавлення.

Професійні клейові пістолети мають чотирьох пальцевий курок, і якісні змінні форсунки, що надійно захищають від протікання розігрітого клею. Крім того пістолети оснащені спеціальною підставкою, так як використання клейового пістолета виключає його розміщення на боці, так як клей може заповнити повністю клейову камеру, і при охолодженні затвердіти, щоб його очистити від висохлого клею, необхідно буде розібрати термопістолет. Також прості моделі Термопістолет призначені для використання до 9 годин, а більш професійні моделі крім того, що мають можливість змінювати форсунки призначені для тривалішого використання більше 10 годин.

При виборі клейового пістолета необхідно враховувати певні показники, такі як потужність і продуктивність. Самі проста модель PT80 має потужність 11-80 W, вага 320 гр., Робоча температура 193 ° С, продуктивність 27гр. / Хв.

У клейового пістолета PT180 потужність 18-180 W, вага 500 гр., Робоча температура 193 ° С, продуктивність 45гр. / Хв.

Модель професійного рівня PT260, вже має такі характеристики потужність 220 W, вага 600 гр., робоча температура 140-2200 ºС (у моделі є регулятор температури), продуктивність 0,7-1,2 кг. / год.

Механічні ручні клей пістолети для термоклею в подушечках / гранулах. Являють собою клейові пістолети промислового рівня, та характеризуються більшою потужністю, а відповідно і продуктивністю. Розмір клейовий камери становить 250 мл. і більше. Для користуванням таким пістолетом також необхідно натискання курка, який приводить в дію спеціальний клапан для подачі термоклею.

Технічні характеристики промислової моделі MS 200 (Reka Німеччина): потужність 500 W, 1220 гр., робоча температура 20-200 ºС (у моделі є регулятор температури), продуктивність 0,7-1,2 кг. / Год.

 

Пневматичні ручні клей пістолети для термоклею в подушечках / гранулах мають клейову камеру більше 250 мл. Нанесення клею відбувається за рахунок тиску повітря 0,5 - 6 бар. Такі пістолети оснащені механічним вбудованим регулятором температури, котрі не моделі оснащуються рідкокристалічним дисплеєм LSD.

Потужність таких пістолетів знаходиться в діапазоні від 400 до 600 W, вага від 1 200 до 1 400., робоча температура від 20 до 250 ºС

Використання клейових пістолетів нешкідливо для навколишнього середовища, так клейові стержні не містять розчинників і абсолютно нетоксичні, саме склеювання відбувається швидше, простіше і чистіше. Сполучені матеріали не потрібно спеціально сушити, досить почекати коли нанесений клей охолоне, крім того відсутня необхідність тримати виріб під пресом для кращого приклеювання. Клейове з'єднання стійке до дії води і слабких кислот.

 

Де купити клейові пістолети?

Якщо Вам потрібні термопістолети професійного рівня, які довго прослужать Вам, звертайтеся в нашу компанію, ми допоможемо визначитися з вибором якісного клейового пістолета. Всі консультації безкоштовні 067-324-04-39.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: