Про вибір запасних частин

ТОВ «Термолан - Україна» забезпечує не тільки запуск свого обладнання на підприємстві клієнта, а також робить чистку, діагностику, наладку і сервісне обслуговування. Така пильна увага зумовлена специфікою клєєнаносящего обладнання: деякі запчастини, після закінчення певного часу, підлягають заміні. В першу чергу, виходять з ладу ті компоненти, які безпосередньо стикаються з гарячим клеєм - модулі нанесення, шланги, форсунки, фільтри і ще ряд невеликих деталей. Іноді доводиться здійснювати заміну клапанів нагрівальних елементів, датчиків температури і запобіжників.

Показники довговічності автоматики і системи подачі дуже великі. Але термін служби в першу чергу залежить від умов експлуатації, а саме: чи дотримувалися температурні режими, проводилася діагностика, промивка, чистка тощо. Як при роботі із будь-яким обладнанням (для холодного або гарячого клею) на великих підприємствах ми рекомендуємо мати а своєму наявності, хоча б основні запасні частини, щоб в певний час скоротити час простою.

 

Запасні частини до обладнання забезпечує велика іспанська фірма Valco Melton. ТОВ «Термолан - Україна» офіційний представник «Valco Melton» в Україні.

 

Запасні частини до клейових машинам, взаємозамінні з найбільш поширеним обладнанням для розподілу клеїв-розплавів різних виробників, таких як NORDSON, ROBATECH, DYNATECH, і ін.

Також, лідер машинобудування України, завод пакувального обладнання «Термо-Пак», використовує в своїх етикетувальних лініях саме клейові системи Valco Melton (дозатори серії ЕС4) і рекомендує для використання клеї - розплави.

 

Для вибору запасних частин звертайтеся до наших фахівців, разом ми знайдемо найкраще рішення для Вашої компанії!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: