Термоклей купити

Щоб визначитися який термоклей купити, потрібні чітко розуміти для чого Ви його купуєте, в іншому випадку покупка розчарує Вас. Сьогодні термоклей застосовується в різних сферах виробничої діяльності людини. Своє застосування клей знаходить як в побутових умовах так і на виробництві. Щоб процес склеювання пройшов успішно, потрібно правильно визначитися з видом термоклею, для цього достатньо звернутися до фахівців компанії Термолан Україна. Після отримання кваліфікованої консультації від фахівців, у нас Ви можете купити термоклей за вигідною ціною. Доставку Вашої покупки здійснюємо по всій Україні, перевізниками а по Київській області можливий варіант доставки власним транспортом.

Термоклей ефективно використовується для з'єднання таких матеріалів як метал, картон, пінопласт, кераміка, пластмаси, тканини, дерева та ін.

Ось основні причини чому варто використовувати термоклей:

- Дуже маленькі енерговитрати, так після нанесення термоклею, його не потрібно додатково сушити.

- Він повністю вологостійкий і є відмінним гідроізолятором, так як повністю індиферентним до вологи.

- Доступність обладнання. Клейові системи в порівнянні із обладнанням для нанесення холодного клею нижче за вартістю.

- Малий час схоплювання. З'єднанні матеріали можна використовувати вже через кілька хвилин після склейки, в результаті чого швидкість роботи значно зростає в порівнянні із тим, якщо використовувати інші види клею.

- Довгий час служби такого клейового з'єднання, так як воно захищене від впливу сонячних променів, низьких температур і навіть слабких кислот.

- Високоміцне з'єднання, для того щоб роз'єднати склеєні матеріали, потрібно зусилля більше 140 кг.

- Завдяки тому, що термоклей переходить при нагріванні із твердого стану в рідкий, він добре заповнює порожнечі, забезпечуючи тим самим більш якісне з'єднання матеріалів.

- Не містить розчинників, а відповідно не токсичний.

- Зручний при транспортуванні, так як в разі пошкодження упаковки відсутній ризик розливу.

З огляду на всю сукупність характеристик Термоклей дуже зручний в обігу і це робить його незамінним як при використанні в побуті, так і пре серійному виробництві в промисловості.

Ось тільки деякі сфери застосування.

Щоб його нанести використовують або термопістолети, або клейові станції, так як для його активізації необхідно вплив температури, а після охолодження здійснюється перехід його із рідкого стану в твердий зі збереженням своїх вихідних властивостей.

Для того щоб купити термоклей потрібно визначитися для яких матеріалів Ви будете його використовувати. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати необхідний клей, який буде відповідати всім Вашим вимогам і забезпечить надійне з'єднання склеюваних поверхонь.

Звертайтеся до нас 067-324-04-39. Всі консультації безкоштовні.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: